Бившата съпруга на Пепи Еврото проговори за Нотариуса. Любен Павлова

...
Бившата съпруга на Пепи Еврото проговори за Нотариуса. Любен Павлова
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Пепи Еврото проговори за Нотариуса

Бившата брачна половинка на Пепи Еврото проговори за Нотариуса. Любен Павлова призна, че двамата са се познавали.

„ Не искам да споделям, в случай че би трябвало да съм почтена. Познавах го, не е било по линия на правосъдната система и такива нелепости. Единствената ми връзка е, че съм купила от него апартамент, както и че се оказа, че сме живели на към 500 метра едни от различен – нямах концепция, че е живял покрай мен. Не съм му проверявала компанията или какво друго има. Аз съм се интересувала от един апартамент, който съм закупила – взех го на прилични пари. Мой си е, в него пребивавам “, твърди тя.

Любена обаче отхвърля да има връзка сред Пепи Еврото и Нотариуса

„ Да, с цел да мога да си изповядам договорката сама, в смисъл да не идва и той при нотариуса “, по този начин Любена изяснява съществуването на нотариален акт, в който написа, че тя е прокурист на компания „ Клеманн “.

Тя споделя, че не е знаела за частния клуб SS на Божанов. Именно там в този момент се ревизира за търговия с въздействие. Написаното в нотариалния акт обаче повдига подозрения, споделя Андрей Янкулов. „ Показва едни по-особени връзки на доверие сред двамата, откакто тъкмо по този метод е изповядана договорката с подобен вид пълномощие “, изяснява той.

Източник: bTV
Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР