Бившата съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова хвърли в

...
Бившата съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова хвърли в
Коментари Харесай

Ирина Тенчева в шок от Вихра Петрова: Ето какво направи бившата на Иван! (това не е нормално)

Бившата брачна половинка на Иван Христов - Вихра Петрова хвърли в потрес актуалната му половинка Ирина Тенчева, само че и освен нея. Зрители и консуматори в нета също са ошашавени от следващата вихрена прищявка, която този път е... прекопирване на Ирина, освен това в ефир.

Знаем, че от известно време насам Петрова чете астрологичните прогнози за зодиите при Гала, тъй като се занимава с тази просвета. Тя изяснява за Меркурий, за назадничавост, за положителни и не до такава степен положителни трептения и дни, само че... от напълно скоро стартира да повтаря думи, които са присъщи на Ирина.

Както фразата " Много благо " е лепнала като ръкавичка на ергена Виктор Стоянов, по този начин и от години обръщението " Мили хора " е употребявано от Тенчева в профилите й, където тя е изключително дейна. Очевидно Вихра зорко следи какво се случва из онлайн пространството на съперницата си, тъй като стартира да споделя същото.

" Мили хора " това, " благи хора " това... Петрова го използва все по-често и по тази причина не остана незабелязана от феновете. Много от тях й го споделиха напряко и я попитаха не й ли е неловко да имитира не различен, ами дамата, която й взе мъжа?!

" Явно това Вихре се е обсебило от Ирина и несъзнателно се пробва да бъде като нея. Защо не си живее живота и не гледа себе си?! ", чудят се в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР