Бившата съпруга на Бойко Борисов и майка на дъщеря му

...
Бившата съпруга на Бойко Борисов и майка на дъщеря му
Коментари Харесай

Бившата на Бойко пак се излага с хапливи постове във Фейсбук! Кой й пише дългите и злобни коментари?

Бившата брачна половинка на Бойко Борисов и майка на щерка му Стела Костова, още веднъж изрази обществено възмущението си от Слави Трифонов в персоналния си фейсбук профил. Лекарката, която от  години живее в Америка не пропуща опция да за захапе Трифонов и да отбрани някогашния си мъж.  Този път тематиката е  „ Трансплантациите в столичната болница Лозенец “. Странно е, че Стела Костова има толкоз свободно време, с цел да написа дълги постове. Мнозина от почитателите й считат, че тя просто ги получава подготвени от деятел на ГЕРБ и единствено ги копира на стената си. Ето защо е разногласието този път.  

Слави написа:

„ Миналата седмица служебният министър на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров направи ужасяващи разкрития за болница “Лозенец ”, която до неотдавна беше държавна болница под шапката на Министерски съвет. Според изнесените обществено данни, в болничното заведение са се правили трансплантации от живи донори, които будят подозрения за брутална черна търговия на органи. “Племенници ” от Украйна и Молдова са дарявали бъбреци на своите “чичовци ” от Индия, Оман, Германия, Израел. И това е ставало със съдействието или бездействието на страната в лицето на изпълнителната власт и службите. Въобще дали може да си го визиите това? Аз персонално не мога. Всичко това наподобява на някакъв игрален филм за мафиоти или пък на документален филм за някоя страна от Третия свят. Но то не е филм. Не е и нещо, което се е случило в Пакистан. То е нещо, което касае страна член на Европейския съюз. И какво вършат медиите в България? Правят журналистическо следствие по случая, търсят забърканите, търсят донорите, търсят истината за болничното заведение? Нищо сходно. Занимават се с пенсионирането на другояче толкоз симпатичния проф. Тодор Кантарджиев. Там е техният фокус в бранш “здравеопазване ”, там се раздават медиите. Другото е тематика “табу ”. “, гласи част от поста на Дългия.

Бившата жена на Бойко отвърна:

„ Органи се трансплантират, когато реципиентът има късмет да живее доста години. За сполучлива трансплантация първо се изисква многочленен екип от експерти. Хирургът е учил медицина и е специализирал не по-малко от 10-12 години, анестезиологът и интернистът също, медицинските сестри и операционните техници също са отдали години от живота си, с цел да могат да извършват това мъчно предопределение и работа. След интервенцията, до края на живота и на донорът и на реципиентът, екип следи анатомията и функционалността на този орган и на системата към която принадлежи, а на и всички системи в тялото, те са свързани, в случай че един орган не работи, отразява се на всички. Донорът приема медикаменти, които предотвратяват отхвърлянето на трансплантирания орган до момента в който е жив, това постанова непрекъснато следене на равнището на медикаментите, с цел да е несъмнено, че равнището им е в лечебна централизация и работи, или че не е доста високо с цел да аргументи токсичност. Това е доста къса информация.

За да се стигне до трансплантация обаче, донорът ДОБРОВОЛНО се е записал в по този начин наречената Банка за органи, и показва дали желае да подари органи когато е жив, или откакто е умрял. Донорът и реципиентът би трябвало да са генетично съвместими,  А НЕ ДА СА родственици. В множеството случаи те не се срещат, остават анонимни един за различен, в случай че по този начин желаят.

Ако тези пациенти са пристигнали в България за трансплантацията, това сигурно е било тъй като по този начин са желали. И двете страни подписват консент преди процедурата, безусловно наложително.

Сценарият показан от Вас господине/или който Ви написа постовете е годен евентуално за доста места по света, където има ОТВЛИЧАНИЯ и принудително лишаване на органи, както и хора вземат пари с цел да дарят орган, тъй като те по този начин са решили, не търсим в тази ситуация какво ги е предиздвикало да създадат това - СРАМНО е да пишете нещо, което основава почва лековерни човеци незабавно да имат вяра и повтарят и популяризират жалкият Ви сюжет “.

Преди време някогашната жена на Бойко Борисов доктор Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени пои различен мотив в обществената мрежа Facebook.

Впечатление прави, че речникът й е много грозен  за една жена с искания и състояние в обществото. Често в обществените мрежи лекар Костова споделя разбори на експери, публицисти и общественици, с които е съгласна. Под една от последните изявления на писателя Христо Стоянов към новите депутати, тя дискутира появяването на Трифонов на политическия хоризонт със своя другарка.

" Адмирации за поста!!! Шоуменът дори не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази)... Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави, защото е бил много ангажиран да написа своето неуместно изявление. Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала " написа другарка на Стела Костова.

" Да долнопробното държание, безусловно им приляга и дава отговор на същността им “, дава отговор лекарката. Въпреки че са разведени от години лекар Костова поддържа всички решения на своя някогашен брачен партньор. През предишното лято докторката бе възмутена от дейностите на протестърите в центъра на София, а езикът й беше също по този начин дебелашки, което мощно контрастира с нейната осанка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР