Бившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, има нов

...
Бившата съпруга на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, има нов
Коментари Харесай

Бившата на Лукарски заби младок! Фаталната Ива стяга сватба с интелектуалец

Бившата брачна половинка на Божидар Лукарски – Ива Йорданова, има нов обичан, разбра HotArena.

Само няколко месеца откакто двамата оповестиха публично,че са се развели, танцьорката призна, че е обвързана с много по-ладия от седесаря Тодор Пеев.

34-годишният мачо се занимава с мениджърство на интернет портал за просвета, създаващ медийна, телевизионна и кино продукция. Макар да са напълно прясна двойка, неотдавна двамата били посетители на женитба, а под фотосите от тържеството Тодор написа, че не те са младоженците, само че скоро може и да бъдат, писа „ Ретро “.

Според осведомени Ива неслучайно избрала тъкмо в този момент да признае за новата си връзка. Припомняме, че единствено преди един месец Божидар й нанесе сериозен удар, минавайки изненадващо под венчилото с екзотична арабка. В разгара на лятото той сподели „ да “ на богаташка, носеща забавното име Лида Азади. След сватбата двамата отпътуваха на меден месец в Италия.

Лукарски и Ива се взеха през май 2016 година пред очите на политическия хайлайф на страната. 2 години и няколко месеца по-късно се разделят, като повода за това към момента не е ясна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР