Бившата съпруга на басиста Георги Милчев – Годжи е влюбена

...
Бившата съпруга на басиста Георги Милчев – Годжи е влюбена
Коментари Харесай

Бившата на Годжи се омъжва? 20 години след развода им Даниела стоеше на сухо, но наскоро спря въздържанието!

Бившата брачна половинка на басиста Георги Милчев – Годжи е влюбена до ушите, научи HotArena.

Цели 20 години след раздялата с огромната си обич, Даниела още веднъж е намерила щастието. По непотвърдена информация новият мъж до нея е от системата на Министерство на вътрешните работи и двамата към този момент възнамерявали женитба .

С благоверния й се познават от няколко години, само че едвам неотдавна връзките им почнали да получават по-сериозен тип след предложение за брак, което брюнетката получила от половинката си. Това се случило малко откакто Годжи и новото му гадже Надежда взеха решение да се сгодят , заяви „ Галерия “.

Бившата брачна половинка на басиста приела годежния пръстен с голямо неспокойствие и от този момент се носи на крилете на любовта.

Нейните синове Волен и Цветомил реагирали обикновено на новината. Момчетата даже се зарадвали, защото най-сетне е спряла да страда поради новата жена на татко им.

Дани, цъфтиш от обич! “, „ Миличка, за какво ти светкат очичките? Дано да е поради това, което си мисля. Нямам самообладание да получа поканата “, подмятат другари на Даниела в обществената мрежа.

За да не провокира непотребни злословия, тя не издавала самоличността на мъжа до себе си и грижливо го изрязва от всяка фотография по този начин, че да не се вижда лицето му. А и тя самата в никакъв случай не е харесвала да се открива по страниците на светските издания и постоянно е избягвала да предизвика внимание към себе си. Неслучайно държи единствено една фотография в профила си с Годжи – от сватбата им преди 30 години , с цел да не бие на очи, че точно тя е жена му, по-скоро -  бившата му такава.

А може би повода да не държи взаимни снимки с музиканта е друга – отчаяние и горчиви мемоари. Откакто е постъпил на работа при Слави, басистът е почнал редовно да й изневерява по време на брака им. Първоначално кръшнал с една балерина, след което му станало табиет и минал още няколко . Докато той се забавлявал, тя сама отглеждала двете им деца, като нито един път не е понечила да му върне „ жестта “  да му забие и тя нож в гърба. Именно поради прелюбодействията му с Даниела стигнаха до бракоразвод.  Новият й е първият й мъж, който не си е разрешавала да има даже и по време на 20-те години, в които е без Годжи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР