Бившата съпруга на Абдалмасих Х., който е на 31 години

...
Бившата съпруга на Абдалмасих Х., който е на 31 години
Коментари Харесай

Нападателят от Анси страдал от депресия, влошила се заради откази за гражданство и убежище

Бившата брачна половинка на Абдалмасих Х., който е на 31 години и с който тя живяла в Югозападна Швеция до предходната година, изрази шок от това, че той е бил забъркан в тази драма. 

" Не знам какво му се е случило. Това е извънредно ", разяснява младата жена, поискала да резервира анонимност. " Той! Боже мой! Той беше толкоз благ, не разбирам ", добави тя.

Същевременно майката на нападателя, която живее в Съединени американски щати от 10 години, също сподели, че е в положение на потрес, откакто е научила за ролята на сина си в нападението, при което бяха ранени шестима души, измежду които и четири деца на възраст сред 22 и 36 месеца. 

Младият мъж бил християнин, служил в сирийската войска. Той напуснал родината си през 2011 година при започване на гражданската война, описа майка му. Влязъл нелегално в Турция, там се срещнал с бъдещата си брачна половинка, която също била сирийска и след това двойката се преместила в Швеция. След като сириецът не съумял да получи шведско поданство, той напуснал Швеция, само че брачната половинка му поискала да остане и двойката се развела. Това се случило преди осем месеца. 

Френските управляващи споделиха, че са записали молба за даване на леговище на името на сириеца в края на ноември предходната година, само че не са ѝ дали ход, защото Швеция му била предоставила право на престояване. 

Шведските миграционни управляващи потвърдиха, че мъжът е имал позволение за престояване от 2013 година, само че на няколко пъти не съумял да получи шведска народност.

Според майка му той страдал от сериозна меланхолия и тези отводи влошили положението му. Според нея Швеция му е отказала поданство, тъй като той е служил в сирийската войска. 

Нападателят имал дете на три годинки, което останало в Швеция с някогашната му брачна половинка. Той разказвал на околните си, че живее в черква във Франция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР