Бившата съдийка от Софийския градски съд Румяна Ченалова се усъмни

...
Бившата съдийка от Софийския градски съд Румяна Ченалова се усъмни
Коментари Харесай

Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за убийството в Русе

Бившата съдийка от Софийския градски съд Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за задържания в Германия за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров. Според управляващите ДНК разбор и открити облекла с кръв на убитата е потвърдил, че точно той е изнасилил и умъртвил журналистката от Русе.

"Да обобщим изнесените на конференцията обстоятелства и заключения:

1. Северин цяла нощ пил. Употребил огромно количество алкохол. Тежи към 50 кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва /по думите на Маринов/, само че пък закононарушението е непринудено /по думите на Цацаров/. Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12:00 ч.

4. За времето до 12,11ч. / записи на тичащия Северин/ той направил нахлуване, обезчестяване и ликвидиране. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, дори и дреха на жертвата /като в сериал за сериен убиец/.

5. Със скорост на спринтьор, скривайки движимостите се изнесъл от мястото на престъплението. Алкохолът изобщо не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата решил да остави движимостите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10-годишен може и да не е несъмнено.

7. След това разказал на вуйна си, че е направил обезчестяване и отпрашил към Хамбург. По-добре да не бяха говорили! ", написа тя в профила си във Facebook.

"Въобще за какво в тази алея, където е станало това зверско ликвидиране, няма патрулиращи служители на реда? Защо е допустимо това нещо да се случи в един български огромен град? Това са въпроси, на които Министерство на вътрешните работи би трябвало занапред да дава отговор и да вземе ограниченията за метаморфоза. Продължавам да настоявам, че Министерство на вътрешните работи се нуждае от ограничения за метаморфоза ", съобщи още ръководителят на ПГ на "Обединени патриоти ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР