Бившата репортерка на Господари на ефира Ева Веселинова е съдена

...
Бившата репортерка на Господари на ефира Ева Веселинова е съдена
Коментари Харесай

Съдят Ева Веселинова за близо 500 000 лева

 Бившата кореспондентка на " Господари на ефира " Ева Веселинова е съдена от строителна компания за 487 000 лева, написа Lupa.bg

Причината за делото, което се води в Софийския областен съд. съгласно ищеца е нагласен репортаж в предаването " Господари на ефира ".

Искът е от 2019-та година и е от Строителят Добрев, показан в един от репортажите като неточен. Веселинова има натрапен запор на единственото й открито имущество – дялове във компания " Ева - Вес " ЕООД, които са на стойност 50 лева

Все отново русокоската, която преди няколко месеца роди близнаци, си е направила нова компания, която се занимава с пиар. Не е ясно дали репортажът в предаването е бил нагласен, или компанията просто се е засегнала от истината и търси малко популярност. Това следва да се обясни в съда.

Ищецът се оплака, че най-вероятно Ева съзнателно е трансферирала всичко на свои близки и няма нищо на свое име. Веселинова не се впечатлява изключително от случая, тъй като се счита за почтена и е уверена, че няма по какъв начин да я осъдят да заплати даже и един лев.

" Тя работеше като кореспондент. Представена й е информация, отива, снима хората, които се усещат излъгани и дава информацията на феновете. Всеки може да пояснява обстоятелствата по собствен личен метод " разясняват близки до Ева, които също са част от журналистическата област.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР