Бившата репортерка на Гала Деляна Маринова има ново предизвикателство пред

...
Бившата репортерка на Гала Деляна Маринова има ново предизвикателство пред
Коментари Харесай

Джуджи окончателно прежали Гала, не е за вярване с какво се захвана!

Бившата кореспондентка на Гала Деляна Маринова има ново предизвикателство пред себе си. Русата дама, която стана известна с прякора си Джуджи, желае да се хване крепко за учебниците, с цел да изучи тайните на шоубизнеса. Тя се е насочила към компетентност продуцентство в НАТФИЗ, която ще учи година и половина, написа " Уикенд ". Решението на Джуджи пристигнало откакто от много време тя няма сериозна работа и попълня времето си с пътешествия и участия в разнообразни коментарни стратегии. Ужасно доста й липсвал забързания график на делника и репортерката вярвала, че малко повече ангажираност няма да й пристигна зле.

Дори за минута не се тормозила, че ще учи измежду младежи, които са на възрастта на сина й. Напротив – зарадвала се, че ще е измежду среда, в която няма да се постанова да разисква политика и финанси, а ще се споделят любовни трепети, завършения и пътешествия. За такива Джудживинаги намира време без значение, че в този момент ще би трябвало да се преценява с лекции и изпити. Точно преди началото на образователната година тя си е спретнала страхотна стратегия от няколко дестинации в обичаната й Италия, където обича да се отдава на хубава храна и шопинг.

„ Получавала съм разнообразни оферти до в този момент, само че никое от тях не е тъкмо за мен. За това може би някой ден ще продуцирам свое предаване”, загатва за проектите си за бъдещето русокоската. Когато преди 2 години изненадващо бе отстранена от ефир по гледище на една от шефките на малкия екран, пухкавата хубавица бе доста смутена. Разбира че, причина няма – просто се разчистват персонални сметки. Интриганти се пробват да забият чеп сред нея и Гала и да скапват другарството им. Джуджи не се поддава на провокациите. Запазва чудесните си връзки с досегашните си сътрудници, макар че й е погрешно за нечестната постъпка на съответна шефка в Нова /смята се, че става дума за Вики Политова – б.р./ Днес Деляна Маринова е преболедувала уволнението си и не съжалява за изгубената позиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР