Бившата редакторка на Vogue International Сузи Менкес разкри в своя

...
Бившата редакторка на Vogue International Сузи Менкес разкри в своя
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън разочарова бившата редакторка на Vogue Сузи Менкес?

Бившата редакторка на Vogue International Сузи Менкес разкри в своя подкаст Creative Conversations, че Кейт Мидълтън я е разочаровала с метода си към редките и скъпоценни бижута, които има чест да носи заради статута си. Модната журналистка счита, че принцесата на Уелс не обича да носи бижута, за разлика от кралица Камила.

„ Представям си какъв брой красива наподобява в една от тези рокли зад кулисите, а по-късно прави физиономия, като че ли искаше да каже: „ Трябва ли да нося това? “, споделя Сузи Менкес. „ Не се усеща, че обича бижутата и ги поставя на драго сърце “.

79-годишната някогашна редакторка на Vogue International, наградена с Ордена на достойнството от английската кралица през 2014 година за приноса си към стилната публицистика, в диалог с редакторката по бижутата на английския Vogue Карол Уултън отбелязва, че кралица Камила демонстрира доста по-голям интерес към бижутата от Кейт.

„ Принцесата на Уелс е малко разочароваща в това отношение. Изглежда, че тя носи бижута, единствено когато е безусловно належащо. Тя не наподобява да изпитва насладата, която изпитва Камила, когато носи бижута. “

В диалог редакторите разискаха обстоятелството, че Камила неотдавна стана новата кралица и в този момент тя има повече достъп до фамилните реликви и правото на избор. Може би когато Кейт заеме трона, обстановката ще се промени.

Но Сузи Менкес е сигурна, че в подтекста на интереса към нещата това не работи.

„ Не мога да не усещам, че красивите неща или ги обичаш, или не. “

Самата Кейт освен носи бижута от съкровищницата на кралското семейство, само че и излиза с бюджетни бижута. Например на коледна работа в църквата на Мария Магдалена през декември 2022 година тя носеше обеци на стойност 100 паунда, които й подари принц Уилям. А на премиерата на кино лентата „ Дългият път към свободата “ през 2013 година принцесата на Уелс излезе на аления килим с колие от Zara за 20 паунда.

Журналистката също по този начин подлага на критика кралското семейство, че в никакъв случай не е било искрено за това от кое място идват бижутата им: тази част от сбирката е от Индия и е била взета, когато тази страна е била английска колония. „ Това е една от странните секрети. Няма да кажа, че са били откраднати, само че може да са били дадени и взети от английското кралско семейство. Те завладяват страната по това време и може да са взели бижута, които са считали за привлекателни “, сподели Менкес.

Тя е една от най-влиятелните журналистки и ценителки в стилната промишленост. Започва кариерата си като фешън колумнистка за The Times през 1966 година, работи за London Evening Standard, където е наета персонално от основния редактор и татко на Ана Уинтур Чарлз, след което гради кариера в Daily Express, The Independent и 25 години е фешън публицистика в The International Herald Tribune. От 2014 година до 2020 година тя работи като редакторка за Vogue International за 25-те интернационалните онлайн издания на Vogue. Менкес е написала и няколко книги за английския кралски жанр.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР