Бившата приятелка на основателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск

...
Бившата приятелка на основателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск
Коментари Харесай

Бивше гадже на Мъск продава на търг подаръците му

Бившата другарка на създателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск – Дженифър Гуин, с която той е има връзка през 90-те години на предишния век, пусна спомените си с него на търг..

Става въпрос за остарели негови фотоси, както и подаръците му – огърлица и картичка за рожден ден.

Гуин и Илон Мъск са имали връзка като студенти в Университета на Пенсилвания. По време на романа им, който продължава една година, тя съумяла да опознае майка му, моделката Мей Маск, братята и сестрите му, а също и да научи всичко за проектите му за електрически коли.

Дженифър разкрива, че връзката с Илон Мъск е била топла, само че й липсвала деликатност. „ Запознахме се през есента на 1994 година, когато живеехме в едно общежитие. Отначало бях привлечена от срамежливата му природа. Той беше моят вид по това време “, сподели тя пред Daily Mail.

Гуин прибавя, че “винаги е знаела, че той ще успее ”. „ Той беше доста концентриран върху образованието си и даже тогава от самото начало говореше за електрически транспортни средства. Той имаше огромни проекти ”.

Дженифър и Илон се разделили малко, откакто той се преместил в Калифорния през 1995 година Дженифър отишла да го посети и тогава той я помолил да се разделят.

„ Фактът, че не бяхме физически близки беше проблем за връзката, тъй като той не обичаше да приказва по телефона.

Той споделяше, че това е загуба на време.
Беше мъчно, въобще не беше това, което едно 20-годишно момиче искаше да чуе. Бях доста влюбена в него “, признава Гуин.

Според нея, въпреки двамата да не са говорили от десетилетия, тя не има вяра, че той е удовлетворен от настоящия си живот.

" Не съм съгласна с доста от това, което споделя в този момент. Не ме разбирайте неправилно, той е брилянтен. Просто мисля, че той търси обич или някаква поддръжка. Сигурен съм, че не му пука какво приказвам, просто желая да е малко по-щастлив ", споделя Гуин. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР