Бившата приятелка на Матю Пери сподели до какви крайности би

...
Бившата приятелка на Матю Пери сподели до какви крайности би
Коментари Харесай

Матю Пери плати бивши 5000 долара, за да събира пликове с наркотици и да „държи устата затворена“

Бившата другарка на Матю Пери показа до какви крайности би стигнал артистът в дълбините на своята наркотична взаимозависимост преди гибелта си.

Кайти Едуардс, някогашната другарка на Матю и някогашна асистентка, описа извънредно пред The ​​Mirror за това по какъв начин е станала очевидец от първа ръка по какъв начин той й предава пликове с пари и даже „ дава опция “ на хора, които работят за него, да му доставят медикаментите, които той търси се. В записките си Матю споделя битките си с пристрастяването и разкрива, че е похарчил 9 милиона $ (7,1 милиона паунда), пробвайки се да изтрезнее, в това число 15 пъти да влезе в клиника за рехабилитация. Актьорът от „ Приятели “ умря през октомври на 54-годишна възраст, откакто беше открит в безсъзнание в джакузито си. Аутопсията откри, че той се е поддал на „ острите резултати “ на кетамина.

Кайти извънредно разкри пред The ​​Mirror, че е била принудена да получи опиати на Матю, когато се среща с него през 2006 година и когато работи като негов аси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР