Бившата приятелка на Матю Пери, Моли Хурвиц, както и няколко

...
Бившата приятелка на Матю Пери, Моли Хурвиц, както и няколко
Коментари Харесай

Бивши приятелки на Матю Пери: Тормозеше ни физически

Бившата другарка на Матю Пери, Моли Хурвиц, както и няколко други дами, се надигнаха против починалия артист. Техни близки споделиха пред Daily Mail, че приживе той ги е " нападнал физически ".

По думи на Моли, артистът бил " хвърлил масичка за кафе " по нея, откакто го обвинила в невярност през 2021 година Припомняме, че двамата обществено оповестиха края на годежа си, откакто стана ясно, че Пери е флиртувал с 19-годишна в приложение за запознанства.

Източниците на медията настояват също, че година по-късно Пери протегнал ръка и на друга жена - блъснал приятелката си Морган Моузес в стената и изпаднал в нервна рецесия. " Морган към този момент не работеше с Матю. Той имаше ужасяващ прочувствен срив и в разгара си не можа да управлява страстите си. Страхуваше се, че ще бъде зарязан. Човекът, който околните му познаваха, и индивидът, който светът познаваше, са двама изцяло разнообразни хора ", прибавиха осведомените по проблема.

Us Weekly пък написа, че Пери е бил " наркозависим докрая и е лъгал в продължение на години за това, че към този момент е чист ". "

Той беше вербално, прочувствено и физически принудител и знаеше по какъв начин да манипулира хората. Всичко, което знаеше е по какъв начин да аргументи болежка и да играе ролята на жертва ", разяснява източник пред изданието. А в мемоарната книга на обичаният от целия свят Матю е упоменато, че " най-сетне е трезвен, след многочислените си несполучливи опити. "

Но количеството кетамин, което бе намерено в тялото му от проверяващите, е сходно с равнищата, употребявани за анестезиране на пациенти в болница. То е било задоволително за загуба на схващане и дарба да се държи над водата, сподели тогава доктор Андрю Столбах, токсиколог от болничното заведение " Джон Хопкинс ", съобщи dir.bg.
 
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР