Бившата приятелка на Матю Пери Лизи Каплан присъства на наградите

...
Бившата приятелка на Матю Пери Лизи Каплан присъства на наградите
Коментари Харесай

Бившата Лизи Каплан на Матю Пери присъства на наградите Еми със съпруга си, тъй като звездата от „Приятели“ е почетена

Бившата другарка на Матю Пери Лизи Каплан участва на премиите Еми за 2024 година в понеделник вечерта, защото починалият артист от „ Приятели “ беше почетен по време сегментът на шоуто In Memoriam. Той умря в края на октомври на 54 години.

Каплан, която беше номинирана за най-хубава актриса в стеснен или антологичен сериал или ефирен филм за ролята си във „ Fleishman Is in Trouble “, се разхождаше по аления килим в черна дантелена рокля, до момента в който се държеше за ръце със брачна половинка си Том Райли, 42.

Актрисата, която излизаше с Пери от 2006 до 2012 година, в последна сметка загуби категорията си от звездата от „ Говеждо “ Али Уонг.

Каплан се срещна със звездата от „ Приятели “ през 2005 година на празненството за 23-ия й рожден ден, на което Пери, тогава 36-годишна, се е разрушила.

„ Всъщност знаех, че е на двадесет и три, тъй като бях провалил празненството за двадесет и третия й рожден ден “, по-късно написа звездата от „ Fools Rush In “ в записките си от 2022 година „ Приятели, любовници и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР