Бившата приятелка на Матю Пери, 59-годишната Мейв Куинлан, говори открито

...
Бившата приятелка на Матю Пери, 59-годишната Мейв Куинлан, говори открито
Коментари Харесай

Бившата приятелка на Матю Пери Мейв Куинлан казва, че смъртта на звездата от Приятели на 54 години от свръхдоза кетамин „не е била шок“ за нея... и че той е бил трезвен цяла година, когато са излизали през 2002 г.

Бившата другарка на Матю Пери, 59-годишната Мейв Куинлан, приказва намерено за гибелта на артиста на 54 години от свръхдоза кетамин преди пет месеца, като сподели, че не е шокирана от трагичната вест. На фотографията през 2022 година в Ню Йорк 

„ Винаги се срещахме едновременно “, сподели тя, „ нормално, когато се връщах от актьорска игра клас или вечер на открито. “

Куинлан сподели, че е разпознала Пери по малкия екран, до момента в който играе ролята на Чандлър Бинг в шлагера на NBC Приятели, само че той беше се изнесъл до тогава.

„ Бях най-вече влюбена в него, само че в никакъв случай повече не го видях, тъй като по времето, когато шоуто беше взето, той - като всеки артист - се реалокира в Холивуд Хилс,' сподели Куинлан. Куинлан сподели на изхода, като добави, че те са „ като горяща къща “ при повторното свързване, защото „ беше сантиментално “ през цялото време.

„ Когато Матю и аз започнахме ром...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР