Бившата приятелка на депутата от руската Държавна дума Сергей Жигарьов,

...
Бившата приятелка на депутата от руската Държавна дума Сергей Жигарьов,
Коментари Харесай

Пикантни подробности за младата любовница на пребития депутат от партията на Жириновски

Бившата другарка на депутата от съветската Държавна дума Сергей Жигарьов, който бе свиреп пребит в Москва - Олга Синтюрева, е арестувана в полицията. Тя е обвинена за осъществяване на кражба.

Според някои данни, младата жена е отказала да дава показания без юрист.



Припомняме, че Сергей Жигарьов бе атакуван късно вечерта на 8 юли. На видео, снимано от камери за видеонаблюдение, се вижда по какъв начин мъж приближава до мерцедеса, в който политикът се намира с някогашното си младо гадже, издърпва го принудително от него, просва го с един удар на земята и стартира да го постанова с юмруци и ритници.

 Фото © VK

Веднага след закононарушението младата жена се оплака, че Жигарьов я е заплашвал с нож, до момента в който разговаряли в автомобила, а биячът, за който се твърдеше, че е новото й гадже, е инцидентен минувач, който се притекъл на помощ.

 Фото © VK
Олга твърди, че не познава нападателя. По думите й, двамата с депутата били близки, само че когато се разделили, той решил да си изиска всички дарове, измежду които лъскавия „ Мерцедес”, скъпа чанта и палто.  Фото © VK
По време на следствието стана ясно, че малко преди побоя е осъществено и друго закононарушение. Познат на депутата от партията на Жириновски е подал сигнал в полицията за липсващ сейф от хотел „ Мариот”, в който имало над 20 млн. рубли и 35 000 $. Не е изключено двете закононарушения да са свързани между тях.

Има информация, че напоследък потърпевшият политик постоянно употребил жилището. Освен това камери, ситуирани в елитния хотел, са снимали мъж, наподобяващ на този, нападателя, и момиче, което наподобява на Олга.

 Фото © VK
49-годишният политик и начинаещата моделка са дружно по-малко от една година. Двамата се срещат през есента на предходната година на празненство.

Младата хубавица, която е родена в Казан, е начинаеща моделка с ефектна осанка и впечатляващи ограничения: 84-60-90. Жигарьов се влюбил до уши в красивото момиче, почнал да го обсипва с дарове и да го глези с почивки по скъпи курорти.  Фото © VK
Олга не споделяла доста за персоналния си живот и пазела в дълбока загадка името на ухажора си. На огромна част от фотосите, които качва в обществената мрежа, театралничи сама.  Фото © VK

Младата дама основава усещане на обезпечено момиче, което не е привикнало да получава отводи. По всичко проличава, че тя е била толкоз изтощена от вниманието на политика, че решила да скъса с него един път и вечно. Нещата обаче се объркали и в този момент моделката е в полицията.

" Никой не е задължен да се отнася с нас по този начин, както ние се отнасяме с него. Трябва да разберем това един път вечно и да спрем да се разочароваме от хората, очаквайки от тях прекомерно много”, написа хубавицата в обществената мрежа.
Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР