Бившата приятелка на битото в столичния квартал Лагера момче е

...
Бившата приятелка на битото в столичния квартал Лагера момче е
Коментари Харесай

Сред биячите на момчето от Лагера била и бившата му приятелка

Бившата другарка на битото в столичния квартал " Лагера " момче е била измежду групата, била 13-годишното момче.

Полицията е образувала досъдебно произвеждане за побоя и търси нападателите. По случая към този момент са разпитани потърпевшият възпитаник и майка му.

Припомняме, че многочислена група младежи се гаври със собствен връстник в столичния квартал " Лагера ". Биячите снимат целия побой и сами го разгласяват в обществените мрежи. Случаят е от края на декември. След тази преживелица, към 5 дни по-късно, биячите още веднъж се връщат на баскетболното игрище за разпра, само че с други хора от квартала.

" Те са пристигнали още веднъж преди няколко дни, били са въоръжени. Имали са ножове, боксове. Говорим за 15-16-годишни младежи, за група от към 20-30 души от други квартали ", изясни Йоана Лазару пред bgonair.bg.

Появяват се още веднъж по мрачно, само че жителите на квартала съумяват да предотвратят различен случай и викат полиция.

" Идеята ни беше да кажем на тези хора да не идват тук, тъй като са конфликтни и към този момент нееднократно основават проблеми на територията. Неведнъж им е правена забележка. Те идват и не престават да вършат тези неща. Идват момчета от " Надежда ", " Дружба " и други квартали при момиченцата тук. 14-15-годишни деца са подготвени да се колят и бесят ", описаха живущи в кв. " Лагера ".

След побоя 13-годишното момче е с пострадвания по лицето. Не се знае повече за положението му, тъй като родителите му отхвърлят да приказват. Съседите им обаче споделят, че нападнатото момче не е конфликтно.

Сред нападателите е била и някогашната другарка на момчето. А повода за експанзията остава неразбираема.

" Един ваучър и едно заглеждане на момиче до какво водят. Момчето единствено я е погледнало. Ако е станало освен това, тогава щяхме да гледаме репортаж за ликвидиране на дете ", сподели различен гражданин на квартала.

В Софийската районна прокуратура към този момент са докладвани материали по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР