Бившата приятелка на актьора , проговори за връзката си с

...
Бившата приятелка на актьора , проговори за връзката си с
Коментари Харесай

Бившата любима на Матю Пери: Бременна ме пращаше да му купувам хероин

Бившата другарка на артиста, проговори за връзката си с него, споделяйки шокиращи самопризнания. Сред най-фрапиращите е това, че артистът я е изпращал да му купува хероин и кокаин, до момента в който е била бременна в петия месец.
В изявление за " Сън " Кейти Едуардс, която има връзка с артиста Матю Пери през 2000-та година, сподели, че се е съгласявала да купува дрога за него, с цел да го отбрани, до момента в който той се е борел със зависимостта.
 „ Приятели ” се събират за специфичен епизод през 2021 година „ Приятели ” се събират за специфичен епизод през 2021 година
Заснемането на специфичния епизод на телевизионния сериал „ Приятели “, което беше отлагано няколко пъти поради пандемията от...
Кейти сподели, че е щастлива от това, че и че се е освободил от порока. Тя добави, че по време на пристрастяването му е излизала да му купува дрога, с цел да му попречи да върви по улиците в неговото положение и да бъде заловен.
„ В оня миг на уязвимост това беше всичко, което можех да направя за него. Бях бременна от към пет месеца и ходех да вземам опиатите на адресите, на които той ме изпращаше. Матю ми споделяше: „ Никой няма да спре бременно момиче. Не се безпокой ". Разхождах се с чанта, от време на време съдържаща хероин, от време на време кокаин или таблетки. Никога не знаех защо отивам ", споделя Кейти.
„ Поглеждайки обратно, мисля какъв другар бях. Нямах проблем да вървя за опиати, тъй като не желаех да го оставя да се скита по улиците. Освен това той ми плащаше за това. Понякога ходех три пъти дневно и печелех до 4000 $ дневно. Той постоянно споделяше, че парите не са проблем “, описа Едуардс пред " Сън ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР