Бившата приятелка и бивша асистентка на Матю Пери каза, че

...
Бившата приятелка и бивша асистентка на Матю Пери каза, че
Коментари Харесай

`Опасен` Матю Пери консумираше наркотици като `прахосмукачка` и вземаше по 50 хапчета на ден

Бившата другарка и някогашна асистентка на Матю Пери сподели, че звездата от Чандлър Бинг е " като прахосмукачка " с всевъзможни медикаменти той би могъл да се снабди с нея, като тя даде визия за неговия табиет към опиатите в извънредно ново изявление за The Mirror.

Обичаният артист, на 54 години, беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври с аутопсията откри, че той се е поддал на „ острите резултати “ на кетамина. В медицинския отчет също по този начин се показва, че Матю е бил изтрезнял в продължение на 19 месеца, откакто се бори със зависимостта в продължение на доста години. Той беше на терапия с инфузия на кетамин, с цел да се оправи със зависимостта си.

Сега някогашната другарка на Пери Кайти Едуардс, която също е работила като помощник на Матю в пика на пристрастяването му към опиатите, изяснява по какъв начин е станала очевидец на рухването от неговия табиет към опиатите от първа ръка. „ Матю не беше инцидентен ваучър и когато беше в пристрастяването си, беше доста ужасно “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР