Бившата премиерка на Calamity Лиз Тръс стартира нова дясна фракция

...
Бившата премиерка на Calamity Лиз Тръс стартира нова дясна фракция
Коментари Харесай

Лиз Тръс признава, че никога не е канена на лондонски вечери в подигравки с дясната тори

Бившата премиерка на Calamity Лиз Тръс започва нова дясна секта на торите с яростна офанзива против сътрудниците от торите, които „ гледат към идващия работа ".

49-дневният водач на торите, който разруши стопанската система в късия си интервал на ръководство през 2022 година, съобщи, че някои депутати се тормозят повече от това да бъдат известни на вечери. Тя призна, че е „ мъчно “ да бъдеш закостенял, когато се нахвърли върху срещите на министри с Грета Тунберг. Тя също по този начин оприличи природозащитниците на комунистите.

Тя провокира бурни овации при откриването на новата група за известен консерватизъм, наречена PopCons. Това идва макар ново изследване, което демонстрира, че тя е минимум известният основен политик в Обединеното кралство.

Г-жа Тръс, бълнувайки за „ уокизъм “, сподели на публиката: „ Твърде доста от нашите сътрудници гледат каква работа получават когато изоставен Народното събрание, те желаят да бъдат известни на лондонските вечери. " Тя продължи: „ Никога не ме канят на те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР