Бившата постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли казва,

...
Бившата постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли казва,
Коментари Харесай

Висши американски представители искали от бившата посланичка на САЩ в ООН да подкопава авторитета на Тръмп

Бившата непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли споделя, че високопоставени представители на държавното управление са желали от нея да работи против президента Доналд Тръмп, оповестиха американски медии, съобщи ДПА.

Бившият държавен секретар Рекс Тилърсън и някогашният шеф на канцеларията на Белия дом Джон Кели желали Хейли да им помогне да подкопаят престижа на Тръмп, с цел да "спасят страната ". Тя обаче отказала.

Хейли споделя за това в нова книга, която се чака да излезе на следващия ден в Съединени американски щати, написа в. "Вашингтон пост ".

Хейли даде през вчерашния ден изявление за книгата си за телевизия Си Би Ес. "Да действаш подривно против президент е в действителност рисково нещо. Противоконституционно е и в прорез с това, което желаят американците ", съобщи Хейли.

Тилърсън бе уволнен през март 2018 година, а Кели напусна Белия дом в края на същата година.

Хейли се отдръпна по свое предпочитание от поста в Организация на обединените нации също в края на 2018 година Появиха се клюки, че тя има политически упоритости, мнозина спекулираха, че счита да се кандидатира за президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР