Бившата половинка на Кубрат Пулев отново е сингъл и с

...
Бившата половинка на Кубрат Пулев отново е сингъл и с
Коментари Харесай

Не й върви! Андреа се ожали: И новият ми се оказа боклук!

Бившата половинка на Кубрат Пулев още веднъж е сингъл и с засегнато сърце от следващата си връзка, колкото и къса да беше тя. Да, приказваме за Андреа, която персонално изрева в мрежата, че е разочарована от новия си обичан. Който очевидно към този момент също се е трансформирал в някогашен.

И не става дума за оня цигулар, с който се беше снимала за парлама, а за мъж, чиято идентичност не пожелава да разкрие, а то към този момент няма и смисъл. Ясно е единствено, че двамата са били дружно напълно малко, може би няколко месеца, през които тя е научила, че й кръшка. Казано по-точно - смъква наред мадами в нета.

" Това, че един мъж си приказва и чати с теб по 24 часа на ден, не значи, че не го прави и с други дами " - това написа Теодора Андреева в своя профил, което, както се сещате, надалеч не е инцидентно.

Певицата от дълго време е потвърдила, че всяко нещо, което разгласява, има своя прикрит смисъл и е обръщение към някого или към самата нея. Потребители обаче я посъветваха щом се е получило по този начин и още веднъж са я предали, да потърси и повода в себе си.

" Помисли си ти какви мъже си избираш, а също и какво им даваш?! Защото нормално крушката си има и опашка ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР