Бившата плеймейтка Светлана Гущерова сподели на стори в Instagram, че

...
Бившата плеймейтка Светлана Гущерова сподели на стори в Instagram, че
Коментари Харесай

Всичко наред ли е? Светлана Гущерова е приета в болница, бременна ли е за четвърти път

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова показа на стори в Instagram, че е призната в болница. От фотото е видно, че не става въпрос за някое първокласно болнично заведение, само че не това е значимото, а лекарите и сестрите, които работят там.

На този стадий не излиза наяве в коя болница е Гущерова, както и за какво е постъпила на лекуване. Звездната инфлуенсърка обаче съумя да тормози многочислените си почитатели в обществената мрежа.

Виж още: " Жалък и озлобен комплексар си ": Бесен скандал и тежки обиди сред Панайот и Найден от Big Brother 

 Instagram

От фотото излиза наяве, че Гущерова си запълва времето със сериали и " На кафе ". В края на годината се разбра, че Светлана е посрещнала празниците болна. Милионерската брачна половинка посрещна рождения си ден в Италия, само че се оплака в мрежата, че била болна.

Гущерова постна и фотография, на която наподобява в действителност болна. Фотото прочее е и една от дребното без грим, които качва в обществените мрежи. Тя употребява и мотива, с цел да напомни това какъв брой има вяра в хороскопите и какъв брой значимо за нея е било точно на този рожден ден да е във Венеция. 

Виж още: Ориенталски разкош: Джизъса и Полина си подариха приказка в Истанбул, глезят се на скъпо място 

Но усещане на фотографията с тортата и букета нагоре прави друго нещо - Светлана Гущерова си е прикрила корема с цветята. По принцип това не би ни направило усещане, само че по този начин тя към този момент нееднократно кри бременност. Дали и в този момент е подобен казусът с влизането в болничното заведение, следва да разберем.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР