Бившата плеймейтка и настояща фолкпевица с псевдоним Ариа полетя от

...
Бившата плеймейтка и настояща фолкпевица с псевдоним Ариа полетя от
Коментари Харесай

Гаджето На Стайков Се Хвърли От 7500 Метра

Бившата плеймейтка и сегашна фолкпевица с псевдоним Ариа полетя от впечатляващите 7500 метра височина в Дубай. За информация, при скачането с парашут в България това се прави от към 3000 метра, т.е. тестването в арабското емирство е двойно по-сериозно. Интересното е, че тя има отблъскващ боязън от височини, само че все пак се впуска в изпълненото с адреналин премеждие.

“Цял живот съм се страхувала от високо и надълбоко. Но към този момент не ме е боязън от височини, откакто полетях. Бих го направила отново”, описа Цветкова, която към този момент има издадена дебютна ария с провокативното заглавие “Кралица”. Признава, че към чалгата я подтиква певицата Емануела. “Постоянно ме тормозеше и ми споделяше: “Мило, доста хубаво пееш, направи нещо”. И не щеш ли станах фолкпевица.”

Ариа се е насочила и към друго нетрадиционно занятие – въздушна акробатика, като от фрагментите, оповестени от нея, се вижда, че спортът е доста секси, а тя сносно се оправя с врътките във въздуха, написа България през днешния ден.

“Спортувам съвсем ежедневно. Освен на фитнес вървя и на въздушна акробатика. Много е забавно и зареждащо”, откровена е Ариа. Тя споделя, че като дребна е упражнявала художествена гимнастика, само че на 13 години се е отказала от професионалния спорт. Причината – 4 пъти си чупи глезена и взема решение да запази здравето си.

Цветкова и Стайко Стайков са дружно към този момент повече от година. Тя беше до обичания си и преди няколко месеца, когато бе похитен и пребит, а по-късно и задържан.

Според близки до Мария и Стайков нещата сред двамата са повече от съществени. Около Коледа плеймейтката е получила годежен пръстен от обичания. Цветкова стана известна, когато бе едвам на 18 години. Тя завоюва състезанието “Мис Плеймейт” през 2008 година Няколко месеца по-късно стартира връзка с предприемача Динко Динев, който по това време е женен. Милионерът се разведе и заживя с плеймейтката. Малко след раждането на сина им двамата се разделят. Мария изчезва за известно време от общественото пространство. След това е изловена с Павел – някогашния мъж на Златка Райкова и сегашен на Преслава. Двамата бързо се разделят и моделката намира любовта със Стайко.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР