Бившата плеймейтка Джени Маккарти беше гост в токшоуто на Анди

...
Бившата плеймейтка Джени Маккарти беше гост в токшоуто на Анди
Коментари Харесай

Бивша плеймейтка за оргиите в имението на Хю Хефнър: Господата бяха над 70 години, беше панаир на виаграта

Бившата плеймейтка Джени Маккарти беше посетител в токшоуто на Анди Коен, където без задръжи разкри какво се е случвало зад вратите на едно от най-еротичните имения в света – прословутото имение „ Плейбой “ на починалия Хю Хефнър.

Докато американският бизнесмен беше жив, той не позволяваше да се приказва какво се случва в стаите на резиденцията, само че след неговата гибел през 2018 година доста от някогашните обитателки нарушиха обета си за безмълвие и с най-пикантни детайлности споделиха случки от покоите на Хефнър.

И Маккарти е следващата, която наподобява има какво да каже по тематиката.

Видях много неща. Имаше толкоз доста секс с отвратителни персони. На 20 мъже се падаше по едно момиче – усещаха се по този начин, като че ли бяха в парадайса. Но това бяха господа над 70-годишна възраст... На процедура най-сексапилните девойки, които в миналото сте виждали, правеха секс с най-грозните типажи. Беше цялостен панаир на виаграта, спомня си Маккарти.

51-годишната Маккарти, която сега се изявява като телевизионна водеща обаче отхвърли изказванията на някои плеймейтки от предишното, че били дрогирани и принуждавани принудително да вършат секс.

„ Никога не съм била свидетелка на сходни неща “, безапелационна бе някогашната брачна половинка на Джим Кери.

A post shared by Jenny McCarthy (@jennymccarthy)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР