Бившата певица в Шоуто на Слави и Ку-ку бенд Алекс

...
Бившата певица в Шоуто на Слави и Ку-ку бенд Алекс
Коментари Харесай

Алекс Раева съсипа Слави по БТВ: Срамът е голям

Бившата певица в Шоуто на Слави и Ку-ку бенд Алекс Раева сподели тежки думи за Слави Трифонов в предаването на Петя Дикова по БТВ.

Петя Дикова не изпусна момента да й зададе въпрос за водача на Има Такъв Народ.

" Очакваше ли той да влезе в политиката, ти го познаваш добре? ", пита водещата.

" Да. Очаквах. Докато работех там, усещах, че ще стане, бях уверена, че ще стане, тъй като той е много целеустремен човек и човек с много качества, колкото и необичайно да прозвучи, само че той не субординира тези неща вярно и не съумя да извлече това, което трябваше да извлече и мисля, че срамът е огромен. Не бива по този начин да става. И в този момент сме на кръстопът. Тук би трябвало да направи верния избор. Тук към този момент не е смешно. Тук към този момент не е шоу. "

Тя дефинира годините в Шоуто на Слави като " казармени години ", само че уточни, че славата я главозамаяла първоначално.

" Кариерата ми започва върхово. Помислих се за Лили Иванова. Давах изявленията по този метод. Питаха ме дали пея национална музика. Казвах: " Не. Пяла съм " Излел е Дельо Хайдутин " и след това публиката ми е целувала ръка ". На 20 години като го изстреляш това нещо и като си видя изявленията от този момент и бера огромен позор, само че след това си стъпих на земята "

Тук водещата Петя Дикова трансферира тематиката към Ненчо Балабанов.









 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР