Бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) остава за постоянно в ареста,

...
Бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) остава за постоянно в ареста,
Коментари Харесай

Трима съдии спориха има ли доказателства срещу Лилана

Бившата певица Лиляна Деянова (Лилана) остава за непрекъснато в ареста, реши във вторник апелативният профилиран съд. Решението обаче бе " на косъм ", откакто един от членовете на състава – арбитър Даниела Росенова – остана на изключително мнение. Според нея няма доказателства, че Деянова правила закононарушения. С гласовете на другите двама съдии обаче тя бе оставена за непрекъснато в ареста.

Деянова е обвинена дружно със своя бизнес-партньор Мартин Димитров и брат си Александър Деянов. Според прокуратурата те са взели участие в незаконна група за непозволено асимилиране на еврофондове, както и в насила на длъжностно лице.

И тримата съдии счетоха, че няма доказателства за второто закононарушение. Мнозинството от състава обаче реши, че за обвиняването за усвояването на евросредства Деянова и Димитров би трябвало да останат в ареста. Гаранцията на Деянов бе понижена от 100 хиляди лева на 50 хиляди лева

Разследването стартира преди десетина дни с акция в офисите на сдружението на Деянова и Димитров. Тогава бе конфискувана техника, а от прокуратурата оповестиха, че е открита инсталация, с която може да се подслушва.

Деянова и Димитров са създатели на започващата IT компанията " Нованор ", която създава артикули за превоза, които продава най-вече на американския пазар.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР