Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама разкри защо е

...
Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама разкри защо е
Коментари Харесай

Мишел Обама разкрива защо е прегърнала кралица Елизабет II

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама разкри за какво е прегърнала английската кралица Елизабет II по време на банкет за Г-20 в Бъкингамския замък през 2009 година
 Мишел Обама: Никога няма да простя на Тръмп, че заплаши фамилията ми
Признанието ѝ е включено в автобиографичната ѝ книга " Да станеш " (Becoming), която излезе тази седмица и бе дълго предстояща, оповестява " Хъфингтън пост ".

Мишел споделя, че прегръдката пристигнала, откакто двете се оплакали една на друга от болки в краката поради обувките.

“Забравете, че тя от време на време носи корона с диаманти, а аз летях с президентския аероплан: в този миг бяхме просто две изтощени дами, обезпокоени от обувките си, написа Мишел Обама. - Тогава направих това, което инстинктът ми диктува всякога, щом се усещам обвързвана с нов човек - да изразя външно възприятията си. Прегърнах я с любов през рамото. "

Жестът на Мишел стана необятно коментиран като гаф с кралския протокол. В книгата си тя споделя, че се е страхувала това да не засенчи тематиката за интернационалната активност на президента.

“Постарах се да не оставя рецензиите да ме раздрусат. Може да не направих подобаващия жест, само че бе човешки жест. Смея да настоявам, че кралицата нямаше срещу, тъй като, откакто я прегърнах, тя се приближи и леко сложи ръката си на гърба ми. "

След като прегръдката поражда полемика, представител на двореца отхвърля тя да е нарушила протокола. " Беше жест на реципрочност и спонтанност. Ние не даваме инструкции да не се допира кралицата ", разясняват тогава от двореца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР