Бившата Първа дама на САЩ Мишел Обама предизивика фурор на

...
Бившата Първа дама на САЩ Мишел Обама предизивика фурор на
Коментари Харесай

Мишел Обама със силно послание към корпоративния свят

Бившата Първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама предизивика възторг на конференция в Сан Франциско, провела се преди дни. Хиляди хора се подредиха на опашка още в ранни зори, с цел да чуят най-много нейното послание към участниците.

И то не разочарова. Мишел изпрати мощно обръщение към колосите в корпоративния свят за това какви би трябвало да са полезностите, които изповядват.

Според нея бъдещето ни се крепи на два стълба: образованието и младежта. " В Америка имаме солидна просветителна система, само че можем да създадем и повече за идните генерации. Образованието е центърът на техните бъдещи благоприятни условия. Обучението и подготовката им е учредената на по-добър свят за всички ни ", сподели Обама.

Тя посъветва бизнес водачите да основат професионална просвета, подкрепяща родителите. " Направете служебни структури, които оказват помощ фамилиите да се резервират ", добави Мишел.

По думите ѝ шефовете би трябвало да включват повече хора с разнородни характерности в разискването на най-важните въпроси, би трябвало да са отворени към непознатото мнение и към действителна смяна.

" Равенството на половете стартира с процеса на наемане. И с процеса на включване. Ако в един ръб на шефовете участват единствено мъже, няма по какъв начин този ръб да схваща добре проблемите на всички ", продължи тя.

Обама акцентира, че доста дами не се усещат задоволително сигурни на работното си място и началниците би трябвало да имат по-категорични позиции против половия тормоз.

" Живеем в нация на в действителност положителни хора. Това включва и тези, които не се съгласяват с нас ", приключи посланието си Мишел.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР