Бившата първа дама на САЩ - Мелания Тръмп направи любопитно

...
Бившата първа дама на САЩ - Мелания Тръмп направи любопитно
Коментари Харесай

Защо Мелания Тръмп не се появи на корицата на Vogue

Бившата първа дама на Съединени американски щати - Мелания Тръмп направи любопитно изявление в последното си изявление за телевизионния канал Fox Nation, заяви lifestyle.bg.

Въпросното изявление е и първото, в което Мелания взе участие след напускането на Белия дом през януари 2021 година

Изказването на 52-годишната Мелания бе ориентирано към журналистката Ана Уинтур и нейната фешън империя Vogue. Бившата първа дама упрекна основния редактор на списанието в " преднамереност ". И това бе нейният отговор на въпроса за какво не е получила покана да бъде на корицата на известното фешън издание, сходно на други първи дами и политически фигури. През годините Джил Байдън, Камала Харис и Мишел Обама са театралничили за авторитетното списание.



" Всичко е поради предразсъдъци и антипатии. И това е толкоз явно. Мисля, че всички го виждат - и американците, а и всички останали ", са точните думи на Мелания. " Фактът, че по този начин и не получих покана, бе решение от страна на Vogue. Но пък аз имах доста по-важни неща за извършване в Белия дом - от това да бъда на една корицата. "

Коментарите на Мелания за Vogue идват девет месеца откакто актуалната първа дама Джил Байдън беше показана на корицата на августовския брой на списанието от 2021 година

Все отново, факт е, че един път към този момент Мелания бе на заглавната страница на влиятелното издание. Тя се появи на нея през февруари 2005 година, малко откакто се омъжи за Доналд Тръмп, oблечена в сватбената си рокля.

Мелания напълно не е единствената първа дама от партията на републиканците, която не се е появявала на корица на Vogue по време на политическия мандат на брачна половинка си. Лора Буш, Барбара Буш и Нанси Рейгън са снимани за известното списание, само че не и в качеството си на първи дами, написа Holliwood Life. И не е ясно дали тези дами се усещат по същия метод, по който се усеща Мелания.

Още преди обаче Мелания да назова Ана Уинтур " пристрастна ", английската журналистка първа загатна за не изключително позитивното си мнение за някогашния модел. Това тя направи по време на изявление през 2019 година, когато на въпроса какво мисли за стилния жанр на тогавашната първа дама Мелания, Ана внезапно смени тематиката и вместо това се изрече позитивно за Мишел. И даже я дефинира като " невероятна " поради стилните ѝ решения и поддръжката ѝ към младите американски дизайнери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР