Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е семейна от

...
Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е семейна от
Коментари Харесай

Появиха се сензационни СНИМКИ на бивш любовник на Мелания Тръмп

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп е фамилна от 13 години. Като се има поради, че тя е женена отдавна, е мъчно да си я представим с мъж, друг от Доналд Тръмп.

Но преди да каже съдбовното „ да “ на някогашния американски президент Доналд, някогашният модел е имала и други връзки, които медиите, даже и да желаеха, не можаха да намерят, откакто се ожени.
Мелания се срещна с Доналд на Седмицата на модата през 1998 година, когато беше единствено на 28 години.



Въпреки че тогава Доналд беше във втория си брак с актрисата Марла Мейпълс, това не му попречи да предложения завладяващата словенка на любовна среща. Както Мелания изясни на медиите: „ Разменихме си телефонните номера и останалото е история “.

След сватбата във Флорида през 2005 година двойката има наследник Барън и скоро по-късно Тръмп взема решение да се кандидатира за президент.

Веднага щом Доналд влезе в Белия дом, репортерите желаеха да научат повече за брачната половинка му. Въпреки че им беше мъчно да създадат това, те въпреки всичко стигнаха до диря - Юре Зорчич.



Мелания и Зорчии се забавлявали, до момента в който атрактивната дама живеела в Словения, по-точно седем години преди да срещне Доналд.

„ Беше като във филм. Беше парещ летен ден през 1991 година и беше нова заран за политическата обстановка в нашата страна, която беше във война. Градът беше празен и блокиран от военните. Карах мотоциклет и забелязах момиче на улицата - коя е тя? Тъй като я харесах, я последвах “, описа Зорчич пред ABC.



Според него той е бил по отношение на Мелания няколко години, а по-късно в средата на 90-те тя взема решение да напусне страната и да потърси професионалното си благополучие в стилните центрове - Италия, Франция и най-после Америка.



А точно, както „ Vanity Fair “ писа преди Доналд, Мелания не излизала постоянно на любовни срещи с други мъже и той е единственият, който е прочут.



Въпреки че въз основа на историята мнозина чакаха да видят Джеймс Дийн от Словения, след публикуването на неговите фотоси има подозрения дали нещо се е случило сред Мелания и Зорчич или това е просто измислена от него история.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР