Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е семейна от ...

Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е семейна от

Появиха се сензационни СНИМКИ на бивш любовник на Мелания Тръмп

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп е фамилна от 13 години. Като се има поради , че тя е женена отдавна , е мъчно да си я представим с мъж, друг от Доналд Тръмп.

Но преди да каже съдбовното „ да “ на някогашния американски държавен глава Доналд, някогашният модел е имала и други връзки, които медиите, даже и да искаха, не можаха да намерят, откакто се ожени.
Мелания се срещна с Доналд на Седмицата на модата през 1998 година , когато беше единствено на 28 години.Въпреки че тогава Доналд беше във втория си брак с актрисата Марла Мейпълс, това не му попречи да предложения завладяващата словенка на любовна среща. Както Мелания изясни на медиите: „ Разменихме си телефонните номера и останалото е история “.

След сватбата във Флорида през 2005 година двойката има наследник Барън и скоро в следствие Тръмп взема решение да се кандидатира за държавен глава .

Веднага щом Доналд влезе в Белия дом, репортерите искаха да научат повече за брачната половинка му. Въпреки че им беше мъчно да направят това, те въпреки всичко стигнаха до диря - Юре Зорчич.Мелания и Зорчии се забавлявали, до момента в който атрактивната дама живеела в Словения, по- тъкмо седем години преди да срещне Доналд.

„ Беше като във филм. Беше парещ летен ден през 1991 година и беше нова заран за политическата позиция в нашата страна, която беше във война. Градът беше празен и блокиран от военните. Карах мотоциклет и забелязах момиче на улицата - коя е тя? Тъй като я харесах, я последвах “, описа Зорчич пред ABC.Според него той е бил по отношение на Мелания няколко години, а в следствие в средата на 90-те тя взема решение да напусне страната и да потърси професионалното си благополучие в стилните центрове - Италия, Франция и най-после Америка.А точно , както „ Vanity Fair “ писа преди Доналд, Мелания не излизала постоянно на любовни срещи с други мъже и той е единственият, който е прочут .Въпреки че въз основа на историята мнозина чакаха да видят Джеймс Дийн от Словения, след публикуването на неговите фотоси има подозрения наистина ли нещо се е случило сред Мелания и Зорчич или това е елементарно измислена от него история.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg