Бившата партньорка на Матю Пери - Чандлър от хитовия сериал

...
Бившата партньорка на Матю Пери - Чандлър от хитовия сериал
Коментари Харесай

Бившата на Чандлър цъфна в София СНИМКА

Бившата партньорка на Матю Пери - Чандлър от хитовия сериал „ Приятели “ - Лизи Каплан, обикаля София и постоянно може да бъде засечена на жълтите павета, осведоми " ".

Актрисата е на родна земя за фотосите на холивудския трилър „ Паяжината “, който се снима сега в студията на „ Ню Бояна “.

Родните ловци на подписи издебнаха Лизи в почивния й ден в неделя пред хотела й в центъра на столицата. Облечена спортно - с кецове и дънки, и дегизирана с черни очила, Каплан постоянно се разхожда, когато има отмора сред фотосите.

Винаги излиза с маска на устата. „ Много е блага и отзивчива, незабавно се съгласи да се снимаме “, издаде ловецът Веселин Любенов и призна, че е една от най-симпатичните холивудски особи, които са идвали на родна земя. Лизи Каплан и Матю Пери бяха дружно 6 години, само че се разделиха през 2012 година. Актьорът признава до ден-днешен, че Лизи е най-голямата му обич.

Историята на трилъра се върти към стеснителното момченце Питър, в чиято роля се вихри Уди Норман, което стартира да чува странни звуци, идващи от стените на фамилния дом.

В ролята на негова майка ще се въплъти точно Лизи Каплан, а обликът на таткото е поверен на артиста Антъни Стар. Актрисата Клеопатра Коулман пък размахва палката на детската учителка мис Дивайн, която ще се окаже забъркана в мистериозната обстановка. На режисьорския стол за лентата сяда артистът със забележителни комедийни заложби Сет Роугън, а сюжетът е дело на Крис Томас Девлин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР