Бившата панелистка на Гала Ева Веселинова ще е новият коментатор

...
Бившата панелистка на Гала Ева Веселинова ще е новият коментатор
Коментари Харесай

Ева Веселинова се завръща на малкия екран, но в друга телевизия

Бившата панелистка на Гала Ева Веселинова ще е новият коментатор в първата седмица на актуализирания " Преди обед ".

Майката на близнаци ще бъде в компанията на ергена Евгени Генчев, а предаването се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и с изключение на с нов водещ – харизматичният Петър Дочев, ще зарадва феновете с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица. Деси и Петър ще отворят вратите на новия си дом тъкмо в 09:30 ч. за вълнуващи срещи и доста развлечение. Съчетанието от съвременен дизайн и чувство за шир и уют стои в основата на новата визия на " Преди обед “.

Ева Веселинова сигурно не е измежду свежите лица, тъй като я гледаме към този момент години наред, още от времето на " Господари на ефира ". След като напусна " На кафе " тя стана майка на цялостен работен ден, макар слуховете, че се кани да стартира работа в конкурентна телевизия.

Блондинката сякаш все намекваше, че следва още веднъж да я гледаме на екран, само че това по този начин и не се случи. Коментаторското място надали ще й обезпечи и мечтаната от нея графа за майки в " Преди обед ", тъй като от предаването към този момент оповестиха новите си лица, а тя не попада измежду тях, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР