Бившата номер 1 в света при жените Мария Шарапова ще

...
Бившата номер 1 в света при жените Мария Шарапова ще
Коментари Харесай

Шарапова разкри кога се връща на корта

Бившата номер 1 в света при дамите Мария Шарапова ще се завърне в игра на шампионата в Майорка, откакто одобри „ уайлд кард “ от уредниците на конкуренцията. Тя ще взе участие за първи път в състезание, откакто преди четири месеца претърпя интервенция на дясното рамо.

Рускинята не е играла в спортен мач от Санкт Петербург през януари, когато се отхвърли преди дуела си във втори кръг, като пропусна и целия сезон на алено, в това число и миналия Ролан Гарос.

„ Много съм щастлива да разглася, че одобрих „ уайлд кард “ и ще вземам участие в Майорка “, съобщи 32-годишната тенисистка в свое изказване в Twitter.

„ Бих желала да благодаря на шампионата за опцията, която ми дава и на невероятните почитатели, които ме поддържат непрекъснато в последните няколко месеца “, показа още Мария Шарапова.

Турнирът в Майорка, предварителен на трева преди Уимбълдън, стартира на 17 юни, като жребият за конкуренцията ще включи други някогашни номер 1 в света при дамите като настоящата шампионка в Ол Инглънд Клъб Анжелик Кербер и Виктория Азаренка. /БГНЕС

Cuando te enteras de que
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР