Бившата номер 1 Серина Уилямс се завърна в Синсинати с

...
Бившата номер 1 Серина Уилямс се завърна в Синсинати с
Коментари Харесай

Серина Уилямс се завърна с категорична победа в Синсинати

Бившата номер 1 Серина Уилямс се завърна в Синсинати с експресна победа. Американката бе повече от безапелационна против 23-ата в света Дария Гаврилова и завоюва с 6:1, 6:2 за 66 минути.

Мачът бе първи за Уилямс, откакто тя се отхвърли от присъединяване в Торонто. През предходната седмица американката съобщи, че страда от следродилна меланхолия.

" След “Уимбълдън” осъзнах, че всичко, което ми се случва, е едно дълго премеждие за мен. Засега ще не преставам ден за ден, без да имам огромни упования. Много се веселя обаче да играя още веднъж тенис и да съм пред тази превъзходна аудитория ", съобщи Серина Уилямс.

.@serenawilliams sizzles into @CincyTennis second round!

Downs Gavrilova, 6-1, 6-2! pic.twitter.com/1rJsYxn76v
— WTA (@WTA) August 14, 2018 Следващата противничка на Уилямс е Петра Квитова (Чехия), за която това ще бъде първи мач на шампионата.

Серина не беше играла в Синсинати от 3 години. За последно тя завоюва купата там през 2014 и 2015, а през 2013 отстъпи на финала пред Виктория Азаренка.

Първият кръг в Синсинати сервира и изненада, откакто квалификантката Ализе Корне (Франция) завоюва против 11-Йелена Остапенко (Латвия) с 1:6, 7:5, 6:0.

Арина Сабаленка (Беларус) победи Йохана Конта (Великобритания) Ц 4:6, 6:3, 6:4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР