Бившата ни миска Гергана Гунчева за първи път е в

...
Бившата ни миска Гергана Гунчева за първи път е в
Коментари Харесай

Възбуди ли се: Гергана Гунчева натопорчи зърн@ във "Фермата", за малко да пробият сутиена й!

Бившата ни миска Гергана Гунчева за първи път е в ролята си на ко-водеща в риалити формат. Както знаем, това е " Фермата ", където Герито постоянно свети с сексапил, а този път и с неудържим с@ксапил. Не е ясно какво тъкмо провокира тази нейна телесна реакция, само че фенове и участници се опулиха при типа на... безусловно натопорчените й зърна.

Гунчева беше облечена в нищожна бяла рокличка и кецове, до момента в който роклята й бе с презрамки. Бързаме да уточним, че Гергана не се е пуснала без сутиен, в противен случай - тя в никакъв случай не е търсила сходен жанр провокации (не е Мара Отварачката все пак).

Въпреки съществуването на сутиен обаче, зърната й едвам не скъсаха плата и аха да изскочат на открито. Зрители започнаха да обмислят аргументите за това знамение като се стопираха на два разновидността.

Първият е Гунчева да е замръзнала от мраз и разумно, тогава се получават такива неща. А вторият - да е мощно възбудена от някого в риалитито, което, най-малко съгласно нас, е по-малко евентуално. Макар мъжете вътре да не крият, че я харесват, 35-годишната Мис България се държи на състояние.

А и надали й е още до мъже, при все, че някогашният й брачен партньор и татко на двете й деца - Петър Бакърджиев оплоди друга и се развъди за следващ път едвам дни след развода им.

Инфо: България през днешния ден, Crimesbg.com

Тагове: Гергана Гунчева миска Мис България Фермата Петър Бакърджиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР