Бившата националка, а след това и треньорка в Родопа Смолян

...
Бившата националка, а след това и треньорка в Родопа Смолян
Коментари Харесай

Теодора Бечева поема националния отбор по волейбол за девойки до 15 години

Бившата националка, а по-късно и треньорка в Родопа Смолян - Теодора Бечева, застава отпред на националния тим на България по волейбол за девойки под 15 години. Селекцията е за девойки, родени след 1 януари 2004 година, като се събира за първи път. Разширеният състав включва 23 момчета, като извиканите състезателки към този момент започнаха подготовка преди няколко дни.

Избраничките на Теодора Бечева са на лагер в Казанлък и упражняват в локалната зала " Багира ". През този сезон националният ни отбор за девойки под 15 години ще взе участие на Балканиада, която в същото време е и подготовка за европейското състезание през 2019 година. Балканският конгрес е от 26 до 30 юли в Сомбор (Сърбия).

В шампионата ще вземат участие шест тима - домакините от Сърбия, България, Гърция, Черна гора, Румъния и Турция. Те ще играят всеки против всеки, като първенецът ще бъде излъчен въз основата на резултатите в шампионата. Шампионът от Балканското състезание в Сърбия получава квота за Евроволей 2019, а домакинът към момента не е избран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР