Бившата на Сашо Кадиев Таня продължава да живее в неговата

...
Бившата на Сашо Кадиев Таня продължава да живее в неговата
Коментари Харесай

Бившата на Кадиев живее в къщата му

Бившата на Сашо Кадиев Таня продължава да живее в неговата родна къща в софийския квартал Кокаляне дружно с Катето Евро. Легендарната българска актриса няма нищо срещу странните връзки на някогашната й снаха и сина й, които се разделиха още преди година. Напротив, Катето е удовлетворена, че внучката й и Таня са при нея. Според непосредствен до двойката Таня, която работи на летището, прекарва почивните си дни в Кокаляне. Запознати настояват, че Сашко също постоянно отскача за по няколко дни в къщата на майка си.

Актьорът, който е супер ангажиран поради десетките си задължения в театъра и малкия екран, съумява и да отделя време, с цел да обърне внимание на дребното Кате. Най-често това се случва по време на престоя му в Кокаляне, само че има и дни, в които водещият я взима за дълга разходка, а след това я връща на майка й. Точно в един подобен ден папараците на "България през днешния ден " съумяват да заловен в крачка някогашните възлюбени.

Кадиев не живее и си нова любов-моделката Ивелина, която се изявява като сполучлив модел в Лондон, само че постоянно си провеждат срещи в чужбина. Както Hotnews.bg към този момент писа, двамата единствено преди дни се върнаха от сантиментална почивка в Доминикана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР