Бившата на Самоковеца пусна снимки в социалните мрежи, на които

...
Бившата на Самоковеца пусна снимки в социалните мрежи, на които
Коментари Харесай

Цеци Красимирова халюцинира, гушна букет с новата си реколта


Бившата на Самоковеца пусна фотоси в обществените мрежи, на които се вижда по какъв начин е гушнала вързоп от растението, а под кадърите написа: „ Най-добрият букет за мен “.

Зевзеци незабавно се заядоха с бизнес дамата: " Халюцинираш ли? Да не си мислиш, че това е букет от кръчмаря Стефан “, изгаври се неин почитател, визирайки новия й ухажор – милионер - притежател на клуб в Лондон.

Всеизвестен е фактът, че Красимирова, с изключение на да отглежда марихуана е огромна фенка на нейното прилагане. Това демонстрира и фотография отново от профила на хубавицата, на който тя пафка джоинт пред тузарския си дом в Барселона.

Преди дни HotArena писа, че Цеци отглежда в двора си вид, достигащ метър височина. Това се дължи на нов артикул, който въздейства благотворно на тревата. Цеци се е заела със задачата да сътвори стройна мрежа от контакти и клиенти, на които да предлага това " знамение ", без да се постанова да има плантации за развъждане на марихуана.

Красимирова персонално почнала да градинарства, с цел да следи по какъв начин се развива едно растение с чудодейната примес за супер напредък, когато е поливано постоянно с нея. В двора на дома си посадила много шубраци и с тяхна помощ отбелязвала напредъка на продукта и неговите качества, а някои стигали до метър височина. Вероятно " букетът " на фотографията е от новата реколтата!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР