Бившата на Орхан Мурад Шенай се опитва да изгради живота

...
Бившата на Орхан Мурад Шенай се опитва да изгради живота
Коментари Харесай

Бившата на Орхан Мурад се подвизава в ново амплоа

Бившата на Орхан Мурад Шенай се пробва да построи живота си отначало след раздялата с поп фолк изпълнителя
Бившата жена до Орхан Мурад – Шенай, се пробва да стартира живота си отначало след раздялата с поп фолк изпълнителя. Звездното семейство постави завършек на връзката си при започване на тази година.

Месеци след раздялата някогашната брачна половинка на Орхан Мурад се подвизава в ново амплоа. Според „България днес“ тя е почнала работа в италиански ресторант в Пловдив. През последните години Шенай се опитва в разнообразни специалности и даже известно време беше водач на такси. Сега някогашната брачна половинка на Орхан Мурад реши да прави това, което умее най-добре, а точно да работи в заведение.

Шенай обаче остава неоткриваема за коментар, написа „България днес“. Тя обаче е извънредно дейна в обществената мрежа Facebook. От страницата си в мрежата някогашната обичана на Орхан Мурад помоли своите другари да й пожелаят шанс в новото начинание. Тя обаче не разкри на каква тъкмо позиция работи в ресторанта. Почитателите й пък допускат, че Шенай е шеф на пловдивската механа.

Бившата обичана на Орхан предприе и друга смяна в своя живот. Тя реши да употребява българското си име, с цел да се показва пред аудиторията. Шенай сътвори нов профил в обществената мрежа Facebook, който носи името Вероника Кузева. Този път обаче в новия си акаунт в обществената мрежа тя ще приема за другари единствено и само хора, които познава и на които има цялостно доверие.
 Бившата жена на Орхан Мурад е почнала работа в италиански ресторант сн. Facebook
Бившата жена на Орхан Мурад е почнала работа в италиански ресторант сн. Фейсбук
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР