Бившата на Ники Илиев – актрисата Саня Борисова, е щастлива

...
Бившата на Ники Илиев – актрисата Саня Борисова, е щастлива
Коментари Харесай

Саня Борисова завъди нов мъж до себе си

Бившата на Ники Илиев – актрисата Саня Борисова, е щастлива с нов мъж до себе си
От няколко месеца Саня Борисова лети на крилете на нова обич и наподобява същински щастлива – издават пред в. „ Уикенд “ хора от близкото й обграждане. Актрисата и манекенка излиза с по-млад от нея мъж и изцяло е загърбила несполуките, които изживя след развода с мъжа си – режисьора Ники Илиев – отбелязва изданието.

Свидетели на няколко пъти са засичали 38-годишната русокоска да се натиска с настоящото си гадже. Факт е, че в последно време Саня Борисова се е разкрасила – по всичко проличава, че новите любовни трепети й се отразяват удобно.

Саня и Ники Илиев са публично разведени от предишното лято. Тя дълго време таеше вяра, че някогашният й ще размишления и ще се върне при нея, само че това не се случи. Борисова настояваше да си дадат още един късмет, но режисьорът бе безапелационен, че не желае да продължи житейския си път с нея.

След развода хубавицата реши да смени специалността и да зареже актьорството. Сега Саня работи като инфлуенсър в обществените мрежи и развива своя марка за дамски дрехи.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР