Бившата на Кубрат Пулев се излага все повече и повече.

...
Бившата на Кубрат Пулев се излага все повече и повече.
Коментари Харесай

Андреа: Ще си се пускам гола и няма да раждам деца, да си майка е тъпотия!

Бившата на Кубрат Пулев се излага от ден на ден и повече. Доскоро беше предивзикателна в опитите си някой мъж да я забележи, в този момент към този момент е просто простакеса.

Андреа стартира да се пуска чисто гола съвсем на всички места, което буди омерзение и отвращение. На всичкото от горната страна не е почтена с почитателите си, които от ден на ден оредяват, защото обработва фотосите с фотошоп.

Певицата със скромни гласови благоприятни условия се пробва да се изкара доста секси и по какъв начин надали не се избиват мъжете за нея. Истината обаче е напълно друга.

В момента Андреа е на 36 година и половина. Няма изгледи да си откри сериозен другар, който да й направи бебе. Причината за това е основно в сприхавия й темперамент, който отблъсква мъжете.

Фолк дивата обичала да се прави на огромна работа пред мощния пол и избивала комплекси, че е велика. Дори пред Кобрата от време на време го раздавала освен това от това, което е.

Повечето от познатите – познати, не близки, тъй като тя няма доста другари, към този момент са я отписали и са на мнение, че ще си остане остаряла мома. Те недоумявали по какъв начин една жена може да не желае да бъде майка.

Андреа в този момент се пробва да изкара, че е желала да роди от Кубрат, само че след сватбата, а той не й предложил брак. Истината обаче е, че в никакъв случай не е желала дете, тъй като я било боязън, че с нейната податливост към напълняване една бременност ще я направи вечно дунда.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Андреа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР