Бившата на Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon

...
Бившата на Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon
Коментари Харесай

Бившата на Мъск - Граймс: Като стана на 65 г., искам да умра на Марс

Бившата на Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, - изпълнителката с псевдоним " Граймс ", се надява, че земният ѝ живот ще завърши скоро. Певицата на " Genesis " разкри в скорошно изявление за " Wired ", че желае да почине на Марс, откакто доближи средата на своите 60-те.

На въпрос дали има проекти да пътува отвън Земята, тя дава отговор: " Определено. Надявам се да умра в Космоса. Бих желала да отида задоволително надалеч и да е някъде към 65-тата ми година. "

Всъщност тя счита, че съответно планетата Марс би била " ужасно " място да приключи живота си - стига " до тогава да има мегаструктура ".

Въпреки това Граймс, която има две деца от Мъск, означи, че има едно нещо, което може да промени проектите ѝ. " Ако децата ми имат внуци и в действителност се нуждаят от мен, може да трансформира решението си ", споделя тя пред изданието. " Но бих предпочела въпреки всичко да видя нови светове. "

Клеър, както е същинското ѝ име добавя още: " Бих желала да се преместя на Марс. Но би трябвало да изчакам, до момента в който децата ми стартират да се оправят сами. Мисля, че в случай че умра на Земята, ще скърбя. "

За нея да стигне до там би било елементарно, като се има поради фактът, че компанията на някогашния ѝ - " SpaceX ", сега работи върху тежкотоварна ракета за многократна приложимост на стойност 3 милиарда $ за превозване на хора и товари до Луната и Марс.

Освен това Граймс към този момент се приготвя за живота си оттатък нашия свят, преминавайки през цялостна " извънземна " промяна. Миналата година показа, че се била подложила на " дълга процедура, която ще ѝ помогне да има извънземно тяло ", пише Дир.бг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР