Бившата на Благой Георгиев - Полина, продължава да крие кой

...
Бившата на Благой Георгиев - Полина, продължава да крие кой
Коментари Харесай

Ново гадже на Полина на Благо се оказа неин роднина

Бившата на Благой Георгиев - Полина, продължава да крие кой е мъжът до нея. Наскоро се появиха изказвания, че експоловинката на Джизъса най-накрая е посочила с кого е сменила в леглото си някогашния футболист. Прякорът на мачото бил Симеон Белята.

Оказа се обаче, че писанията са... погрешни.

" Този, за който пишете, че ми е гадже, в действителност е мой братовчед. Тъпотия след тъпота ", отговори на слуховете из медиите Поли, само че без да дава повече детайлности.

Тунингованата брюнетка не желае да разкрива самоличността на гаджето си. Знае се, че е по-възрастен от нея, само че разликата им е не е толкоз сериозна, колкото бе с Джизъса. За разлика от Благой, Полина изкача няколко месеца след раздялата и тогава се впуска в новата случка. Връзката й с новия е от няколко месеца и с всеки минал ден се задълбочавала.

Поли е безапелационна, че в никакъв случай не би пробвала връзка с много по-зрял от нея сътрудник. Бившата на Благо разкривала пред приятелки, че новото й гадже е супер благ, грижлив и нямал нищо общо с първия й легален брачен партньор - Джизъса. Бил от положително семейство, вадел си прехраната с доста труд и пот. Родителите на Полина, които са предприемачи от Велинград, също доста харесвали избраника на дъщеря си.

Бракът на Благой и Поли продължи близо година. Двойката се врече във безконечна честност на 25 юни 2022 година, напомня " България Днес ". Точно 1 ден преди да отпразнуват първата си годишнина, някогашният футболист и победител от " Сървайвър " подписа развода с милионерската наследница от Велинград.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР