Бившата на Ашли Кейн, Сафия Вораджи, приветства усмивката на лицето

...
Бившата на Ашли Кейн, Сафия Вораджи, приветства усмивката на лицето
Коментари Харесай

Бившата Сафия на Ашли Кейн казва, че „най-накрая има усмивка на лицето си“, докато купонясва със звездите на TOWIE

Бившата на Ашли Кейн, Сафия Вораджи, приветства „ усмивката на лицето ми “, до момента в който прекара нощта в ваучър с няколко членове на актьорския състав на The Only Way Is Essex.

36-годишният мъж се раздели с някогашния футболист и звезда от „ Бивш на плажа “ Ашли през май 2022 година – година откакто осеммесечната щерка на двойката Азайлия трагично умря от остра миелоидна левкемия. Писателката и практикуваща хармония Сафия беше в допълнение разтърсена от новината предишния месец, че нейният някогашен ще става татко за повторно с новия си тайнствен сътрудник.

В четвъртък обаче тя наподобява остави неволите си настрани, защото прекара вечерта с Хари Дербидж, Елма Пазар и Кортни Грийн във VIP зоната на коледния панаир. Safiyya беше забелязана сияеща от ухо до ухо в пуловер на Santa Baby, до момента в който отпиваше коктейли със своите звездни другари.

Записвайки занимателния клип, Safiyya написа: „ Наистина усмихна лицето ми довечера. “ Междувременно Елма се появи в Instagram, споделяйки няколко сним...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР