Бившата моделката Ивайла Бакалова, която напоследък отново стана популярна покрай

...
Бившата моделката Ивайла Бакалова, която напоследък отново стана популярна покрай
Коментари Харесай

Пристрастията на Ивайла Бакалова: Много харесва Радостин Василев, но иска да види и Черепа

Бившата моделката Ивайла Бакалова, която в последно време още веднъж стана известна около изнудването си от убития Мартин Божанов-Нотариуса, разкри своите политически пристрастия.

„ Мис България “ от 2001 година споделя пред блогъра Станислав Цанов: „ Аз персонално доста одобрявам Радостин Василев, тъй като той се явява единствената съпротива. Искам да видя и това ново придвижване на Васил Божков “.

Интересни са политическите пристрастености на някогашната хубавица, защото и Василев и Черепа са имали взимане-даване със правосъдната система.

Радостин Василев, който беше част от Има Такъв Народ и Политическа партия най-после стана самостоятелен и основа своя партия с името „ МЕЧ “. Той е обвиняем за това, че e опитал да оказва напън и да насочва закани към някогашния депутат от Има Такъв Народ Христинка Иванова в опит да я убеди да напусне партията на Слави Трифонов. Множество кавги белязаха и кариерата му на състезателен министър за скромните 6 месеца ръководство.

Черепа пък сега е под домакински арест с 19 обвинявания в тежки закононарушения, само че въпреки всичко съумя да отиде персонално на представянето на новата си партия ЦЕНТЪР.

На 21 февруари тази година арестантът разкри за основаването на своя нов политически план, а анонсът си направи откакто полицията направи акция в офисите му по следствието за убийството на Алексей Петров. Предишният политически план на Васил Божков-Черепа „ Българско лято “ беше спряна в края на 2021 година, откакто партията бе сложена в глобите по закона „ Магнитски “.

Припомняме, че Божков се върна преди няколко месеца, откакто прекара години в бягство от родното правораздаване в Дубай.[**sorce_name**]

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР