Бившата моделка Елизабет Хоуд се е разочаровала от мъжете след

...
Бившата моделка Елизабет Хоуд се е разочаровала от мъжете след
Коментари Харесай

След 220 неуспешни срещи моделка реши, че ще се омъжи за... кучето си СНИМКИ

Бившата моделка Елизабет Хоуд се е разочаровала от мъжете след голям брой неудачни срещи и в този момент се кани да се омъжи за кучето си.

Тя се споделя Елизабет, а той - Логан. Тя е някогашен модел, той - голдън ретривър. И нищо не може да попречи на щастието им. Младата жена е решила, че ще спре да си губи времето с мъже и ще се спре на единственият, който е заслужен за сърцето й. А и той, по този начин или другояче, не може да откаже.



"С мъжете е свършено. Имах 220 срещи за последните осем години, подсигурени от шест уеб страницата за запознанства и всяка една от тях беше злополука. Помислих си, че няма да е неприятно вместо това да се омъжа за Логан ", твърди Елизабет.

"Сватбата " ще е на 2 август. Елизабет ще си постави венчална халка, а Логан - златен синджир, фрак и папионка като същински младоженец.



Шафери ще са приятелите на кучето - лайките Аякс и Беър, оповестява The Sun.

На сватбата ще участват още 20 души. След тържеството Елизабет и Логан ще прекарат медения си месец в хотел, където е позволен престоят с кучета.



"Той постоянно ще бъде с мен и ние се обичаме. Някои могат и да помислят, че съм луда, дано. Просто това е моят метод да покажа, че ще сме дружно вечно ", твърди Елизабет.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР