Бившата миска, която се върна да живее в САЩ след

...
Бившата миска, която се върна да живее в САЩ след
Коментари Харесай

Анита Мейзер била в тежко състояние с коронавирус

Бившата миска, която се върна да живее в Съединени американски щати след две години, прекарани в пандиза, няколко дни е била в тежко положение с ковид.

Състоянието на Мейзер не е наложило хоспитализация, само че Анита е получила кислороден уред вкъщи, който да употребява при потребност. Лекарят, който се грижи за здравето на едрогърдата брюнетка, персонално е дал машината на бизнесдамата. Анита е имала и паникбутон в приложение в телефона си, който да докара скорострелно медицински екип в дома ѝ при внезапно утежняване на положението ѝ. Мейзер живее сама и по тази причина се е постарала да вземе съществени ограничения, с цел да е сигурна, че ще може да ѝ се помогне в точния момент, споделя тя пред другари.

Миналата година Анита показа, че е уверена, че е изкарала COVID-19, без да знае, че това е рисковият китайски вирус. Мадамата описа, че по същото време се е срещала с Галена и Фики, които били на турне в Съединени американски щати, и даже заразила фолкпевицата, която при прибирането си в България се тръшна на легло. Самата Галена също разтръби, че е една от първите у нас, изкарала вируса. По-късно Галя се болести в действителност и прекара две седмици в дома си с по-малкия си наследник.

Оказва се, че Мейзер също е била в илюзия и подлата болест я застигнала чак в края на 2020 година Пълната торба с хапове са помогнали на Анита да си стъпи на краката и към този момент се възвръща. За благополучие, брюнетката не е съумяла да лепне вируса на никого от обкръжението си. Обратно на писанията през последните месеци, Анита живее сама в Америка и няма човек до себе си. След загубата на огромната ѝ обич Николай, който умря неуместно, а Мейзер бе упрекната в ликвидиране по несъобразителност, миската не е била с различен мъж, написа уеб сайтът Новини.бг, базирайки се на роден таблоид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР