Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева

...
Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева
Коментари Харесай

Бившата Мисис България Екатерина Велчева: Блъскаше ме, риташе ме, удряше ми главата в бетона

Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева твърди, че още веднъж е била пребита от някогашния ѝ сътрудник Александър Кръстев, с който имат щерка. Нападната е на 24 юли пред блока, където живее, в столичен квартал. Това е следващият случай на тормоз и принуждение против нея.

Ето какво описа тя в студиото на Euronews Bulgaria:

На 24 юли се подготвях да отида на работа, дребната ми щерка Мария, на шест години, беше с мен. Чухме крясъци за помощ, идващи извън. Излязохме пред жилището ми и аз видях моя възрастен татко да лежи на земята оцапан с кръв, а Александър Кръстев да му нанася юмручни удари в лицето, да го души, и му взе телефона, с цел да не може да позвъни на полицията. В момента, в който Александър Кръстев видя мен и детето, ни подгони. Настигна ни и стартира да ме удря откъм гърба в главата и да ме рита. Аз паднах незабавно на земята. В това време се появиха две непознати дами и аз помислих, че ще ни оказват помощ. Виках „ Помощ! “. Само че тези дами подгониха дъщеричката ми. Тя тичаше и се опитваше да им избяга. Но те принудително я хванаха и влачейки я, я замъкнаха към някакъв автомобил, сив на цвят, до момента в който аз лежах на земята и нямах опция да стана, защото Александър Кръстев лежеше върху мен и ме удряше в главата, удряше главата ми в бетонната площадка, с цел да не мога да оказа помощ на детето си. Два метра по-надолу лежеше моят татко Георги, също в кръв. И това е последното нещо, което шестгодишната ми щерка е видяла.
Преди девет или 10 дни, шестгодишно момиченце е видяло майка си да лежи на земята в безпомощно положение, и дядо си.

Нямам визия къде е детето в този момент и нямам визия какво си мисли Мими за мен и какво ѝ споделят – дали съм жива, дали я диря.

През 2021 година Александър Кръстев, който ѝ е татко, отново я отвлече. Тогава с помощта на медиите си върнах детето. През цялото време бащата казвал, че няма да ме види повече, и да ме не помни.

Правата са в мен, бащата има право на летен отпуск и за съботно-неделни контакти с цел да отбрани детето съдията е определила мобилен екип да предава детето на татко му, с цел да са сигурни, че минава непринудено.

Не познавам двете дами, които помогнаха на Александър Кръстев да отвлече детето.

От Euronews Bulgaria са потърсили и бащата за коментар, с цел да чуят и неговата позиция по тематиката, само че нямат отговор от него към този миг.

От Софийската районна прокуратура са декларирали, че е почнало следствие:

„ По сигнала на Екатерина Велчева за случилото се на 24.07.2023 година е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за това, че е била принудена да претърпи нещо обратно на волята си, като за това е била използвана мощ, а действието е било осъществено в изискванията на домашно принуждение. По случая наблюдаващ прокурор е дал подробни инструкции на проверяващ служител на реда какво следва да се извърши в хода на следствието. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР