Бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която от години сама

...
Бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която от години сама
Коментари Харесай

Обикаля ги като глуха кучка: Венцислава Тафкова се сложи и на "ергена" Виктор Стоянов!

Бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която от години сама се натиска за внимание и се вре в прожекторите, още по-настойчиво драпа да си откри мъж. Та барем покаже на хората, че е обгрижвана и обичана жена, а не бръмчалка за развлечение. Е, уви... до момента най-малко не й се получава.



Венцито обаче не се отхвърля и продължава настойчиво да обикаля към мъжете като последния, който " налази ", бе някогашният ерген Виктор Стоянов. Двамата се засякоха на столично събитие - общото посред им е, че мрат за внимание и да се вършат на " извЙестни ".

Е, Тафкова се отърка у Виктор, без да й дреме, че индивидът сякаш е привързан. Знаем, че той има връзка с инфлуенсърката и пътешественичка Мария Тарашманова, с която неотдавна отново обикаляха из дребните родни селца.

Потребители в нета обаче шушукат, че Тафкова и Стоянов са доста по-подходящи, в сравнение с той с Мария. Причината е, че Тарашманова не е такава кифла, която да точи лиги по пари и лъскави джунджурии.

" Викторчо да вземе да я сайдиса тая Тафковица, че да й светне! Само дето горкия не е толкоз богат, та бързо ще му тури рогата с някой затлъстял, но и финансово пълен чичак ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР